Endelig ferdig!

Standard

IMG_0532 IMG_0550 IMG_0547Etter måneder med å gjøre ting jeg egentlig ikke kan så er jeg endelig i mål. Jeg har brodert, sydd og til og med vevet. MEN nå er jeg FERDIG!

Reklamer

19 responses »

 1. Å så fantastisk vakkert! Og så nydelig jente. Hun kler den så godt.

  Jeg er imonert over den korte tiden du har brukt.

  • Denne stakken skulle matche jenta godt. Hun er vakker (helt objektivt selvfølgelig 😉 ) og bærer stakken godt. Kort tid?! ja jeg vet ikke, jeg er en ganske utålmodig sjel. Med full jobb og eget firma ved siden av må man utnytte tida godt!

 2. Nå har jeg sett på alle bildene du har lagt ut her på bloggen både av julekalender, kort og stakk. Du er fantastisk kreativ og dyktig! Jeg er mektig imponert over alt du lager, får til og hvor fantastiske resultatene blir! Gleder meg til å følge med videre på ditt kreative arbeid, Ragnhild. En nydelig stakk på nydelige Nora ❤

  Stor klem fra Bente

 3. Jeg er mektig imponert! Får sydd beltestakk for tiden, og har sett hvor mye jobb dette er, og kunne aldri gjort noe slikt selv. Beltestakken din ble flott, uten alt dette «juggelet» mange henger på som ikke skal være der (altfor mange bånd, glitter og stas).

 4. utrolig flott beltestakk driver å syr selv nå og har heller ikke peiling men tror det skal gå og titte på hva andre gjør også så har vært å tittet på bloggen din og er så nydelig brodderi bla du har sydd.. flott bunad ble det til slutt

  • Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Mønster til broderiet har jeg ikke – jeg har brodert det ut fra et bilde. Det gjelder både livet og kvarden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s