Ny kofte igjen – Ragnhilds kofte

Standard

imageSå har jeg laget et nytt mønster igjen. Satt egentlig og tenkte på en kvarde til beltestakk-skjorte, men tross alt er det lettere å strikke om sommeren. Hva som får meg til å la være å bruke mønster vet jeg ikke, men kjøpte noe finull fra Rauma som er favorittgarnet. Resultatet ble denne kofta.

Fikk inspill på at jeg burde sende mønster og bilder til Familiens koftekonkurranse, og på dagen for sistefrist fikk jeg endelig somlet meg ferdig til å sende. KEt par dager etter får jeg mail fra Familien, med beskjed om at jeg har gått videre i konkurransen og må sende inn kofta. Morro!! Så da er det jo bare å se hva som skjer. Uansett utfall – kofta er allerede blitt en favoritt – og jeg gleder meg til å få den tilbake 🙂

Reklamer

2 responses »

  1. Hei!

    Jeg kom over denne siden da jeg søkte på «brodere bunadskjorte». Jeg syns du har sydd en helt nydelig beltestakk! Jeg vurderer å brodere en bunadskrage, men vet ikke helt hvor man starter. Mitt spm: finnes det en oppskrift til den du har laget? Elsket mønsteret og fargene..

    Hilsen Ingeborg

    • Beklager sent svar. Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg – og frøkna – besøkte en dame på Hørte (mellom Bø og Gvarv i Telemark) som broderer bunader og har samlet en rekke gamle bunadsdeler. Vi tok en fargekopi av en krage, men har ikke noe mønster dessverre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s